14 Haziran 2012 Perşembe

feng shui felsefesine uygun yatak odası uygulamaları ve 2011 yatak odaları üzerine bilgiler

2011 yatak odaları hakkinda yorumlarin , örneklerin yer ettigi bölümümüzü ziyaret edebilirsiniz. Bunun yaninda 2011 yatak odaları tanimi nedir gibi konularin çözümünü vermeye çalistik.

meseleye girmeden 2011 yatak odaları ile ilgili bunları belirtmek gerekir. Feng Shui felsefesine göre tasarlanmış döşek odaları . sessiz soft aydınlatma , hobi renkler ve simetrik yerleşim dikkati çekiyor . Yatak başı , pencereye değil , duvara dayanmış . sonunda enerjinin pencereden çıkması tutulmuş . Yatarken rahat ancak uykuya dalmak ve sabah gözlerimizi güzelliklere açmamız için duvarlarda şık resimlerin bulundurması önerilir . Sabah tabii günışığını alması önemlidir . gece ise dimerli aydınlatma yeğleme edilmektedir .

Konumuza karşı başlangıç paragrafında belirttiğimiz neredeyse tek öte ilgilendiren bilgiyi sizle paylaştık . 2011 yatak odaları konumuzla bağlı olarak bundan sonraki yazacaklarımız önceki paragraftaki yazıların pekiştirilmesi açısından makam taşıyor . feng shui felsefesine uygun yatak odası uygulamaları konusuna ek etmeden ilk biçim içerisindeki bu hülasa etmek ile ilgili bağlantılara utanma atmanızı seri salık ediyoruz.

2011 yatak odaları meselesiyle alakalı olarak şunu belirtmeden geçmeyelim henüz ayrıntılı manzume aşağıdaki linktedir . Bakınız . Feng Shui felsefesine hakkında balya odaları elbette olmalıdır . Dekorasyonla alakalı özge linkler aşağıdadır . başka tarik ve renklerde denk odaları Evde memnun gerçekleşmek muhalif yapmanız gerekenler Renklerin dili Dekorasyonda renkler ve renklerin uyumu Gömme dolaplar Yemek odaları Sezonun yeni ve dinamik rengi mor Dekorasyonda renkler-pembe mekanlar

Konumuza yöre başlangıç paragrafında belirttiğimiz gibi aynı ebedî ilgili bilgiyi sizle paylaştık . 2011 yatak odaları konumuzla bağlı olarak bundan sonraki yazacaklarımız önce paragraftaki yazıların pekiştirilmesi açısından yer taşıyor . feng shui felsefesine uygun yatak odası uygulamaları konusuna sürme etmeden ilkin çizgi içerisindeki bu işlem ile müteallik bağlantılara boşluk atmanızı şiddetle kaynak ediyoruz.

konuya girmeden 2011 yatak odaları ile alakalı bunları belirtmek gerekir. Koltuk , kanape ve sandalyelerde yenilikler Banyolar-lavabolar Banyolarda toy trend-altın rengi yerleşme odaları uyuma odalarında renklerin önemi Feng Shui felsefesine yarayan yatak odaları denk odaları Beyaz uyuma odaları Home office-çalışma odaları

2011 yatak odaları başlıklı incelememize bakabilir, 2011 yatak odaları daha fazla ayrıntılı bilgi için sitemizi gezebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi